Posted on Leave a comment

De levende Eva

Mijn lof voor Eva De Roovere in De Nieuwe Eva omvatte de ‘bijzondere instrumentaties, klanken en arrangementen‘, de ‘presence en de looks‘, de ‘fantastige‘ muziek.

Nu hebben we ze ook levend (met band) kunnen bewonderen in De Maagd. En ik kan al dat goeds alleen maar dubbel-en-dik beamen. De multi-begaafde band was geweldig, de arrangementen helemaal op maat van een levend optreden, de gevraagde mee-zang werd met plezier geleverd en de reacties van het publiek waren navenant enthousiast. En niet te vergeten, buiten de presence en de stem mag mevrouw’s muzikale begaafdheid voor instrumenten niet over het hoofd gezien worden.

liefs-van-evaDe CD’s moesten we niet meer aanschaffen. Maar het was wel leuk Eva na het optreden even in levende lijve te kunnen complimenteren. En dolgelukkig gemaakt te worden met een ‘propere’ tekst op een kaartje in plaats van op een CD-hoesje.

Dus, Eva, dank je voor de fijne avond en je innemende prestatie.

eva-de-roovere-13We hebben ook je vraag om steun aan Senegal beantwoord en op iTunes je lied 13 gekocht. Het kaartje bij de CD was er… onopgemerkt.

Allé hop nu, verder op weg in de (welverdiende) verovering van de Lage Landen.

eva-de-roovere-levend

Leave a Reply