Posted on 1 Comment

Duchenne (een duel)

Bij het laatste halfjaarlijks nazicht van onze Duchenner bleek zijn conditie nagenoeg ongewijzigd. Best wel straf voor zijn leeftijd van 9,5 jaar oud. Klein mirakel dat hij het nog steeds zo goed doet.

Vandaag zagen we daar een licht bewijs van. Onze Duchenner vecht een zwaardgevecht uit met zijn vriend op diens trampoline. Als bewegen op zich vaak al niet gemakkelijk is, dan al helemaal niet wiebelend op een trampoline. En alhoewel zijn kameraad vanzelfsprekend heel wat mobieler en springeriger is, ook onze Duchenner beweegt erg goed. En kijk, de springverende tegenstander doet zichzelf met zijn hypermobiliteit zelfs de das om. Zoals je net niet meer kan zien (wegens te gruwelijk)…

1 thought on “Duchenne (een duel)

  1. Tof om te zien. Hij wint nog ook!
    Hopelijk kan onze Gijs op 9,5jarige leeftijd het dan ook nog.

    Door de onzekere ‘toekomst’ van het ziekteverloop bij onze Gijs geeft je filmpje ons toch weer een positief gevoel. Merci

Leave a Reply