Posted on 9 Comments

Duchenne (Stem Duchenne Parent Project)

Duchenne komt regelmatig aan bod in mijn berichtjes aan de wereld.

In Nederland bestaat er een vereniging met de alleszeggende naam: Duchenne Parent Project. Deze vereniging verleent o.a. financiële steun aan diverse wetenschappelijke onderzoeken voor verlichting van deze genetisch spierziekte die ook onze zoon heeft .

Zij maken als goed doel kans op een gift van 50.000 € door 3M Nederland. Hierbij lanceren wij dan ook onze warme oproep om (volstrekt kosteloos) te stemmen op het Duchenne Parent Project!!!

Ter info: een uitzonderlijk belangrijk onderzoek is het zogenaamde Exon Skipping. Het is baanbrekend op wereldschaal, heeft zijn zwaartepunt in Nederland met actieve participatie van UZ Leuven (waar onze zoon opgevolgd wordt) en beoogt de afzwakking (geen genezing!) van Duchenne. Dit onderzoek staat zeer ver, is zeer hoopgevend en verdient ook uw steun om te kunnen doorgaan.

9 thoughts on “Duchenne (Stem Duchenne Parent Project)

 1. Op naar de eerste plaats, misschien dat de volgende stem net die ene is die de balans in jullie voordeel keert :-)

 2. met succes stem uitgebracht, power to the people!

 3. Ik heb ondertussen van verschillende mensen gehoord dat het intussen lukt om te stemmen. En het project staat al op 5.
  Bedankt allemaal!

 4. Hé Gunther,
  ik heb zonet gestemd, maar ook bij mij is het niet gelukt

 5. He Gunther,

  zojuist gestemd maar er is iets mis met de site ik zal het later nog eens proberen

 6. Ook ik had een foutmelding.
  Maar hoop evenals Gunther dat de stem is geregistreerd.
  groetjes!

 7. Ik heb het ook gemerkt, maar ik heb de hoop dat de stem op zich wel geregistreerd wordt en dat het enkel de daaropvolgende doorlinking is die niet werkt. Fingers crossed…

  In ieder geval van harte bedankt!

 8. zelfde foutboodschap gehad als Claudio…

 9. Spijtig genoeg kom je op een 404 (error) pagina als je het formulier wil doorsturen op de 3M website. Voor zover mijn poging om een goed doel te steunen. Ik zal het later zeker nog een keertje proberen.

Leave a Reply