Posted on Leave a comment

Playmobil Funpark was inderdaad wel fun

Verleden weekend hebben we een uitstapje gemaakt naar Playmobil Funpark (Uitstapje? 1200 km over en weer!). Het was leuk, maar eigenlijk toch een grote speeltuin in Playmobil-verpakking. Wij (als domme ouders) vonden Legoland toffer. Meer te zien en te beleven, creatiever en afwisselender. Vergeet in geen van beide de waterkledij!Playmobil Land - Collage

Playmobil Land - KamerHet was wel aangenaam om een hotel in het stadje Zirndorf zelf te hebben. Vlakbij, dus de verplaatsing stelt niks voor, maar het is wel een mooi stadje. Het lijkt ons ook wel behoorlijk mee opgeleefd met Playmobil land…

Playmobil Land - AfscheidMaar natuurlijk zijn in beide parken vooral de winkels een kwelling van de prettigste soort. Vooral ook voor de vaders…

Leave a Reply