Want Star Wars is ‘cool’…

Gisteren met Ian (onze oudste zoon, 6 jaar) naar Star Wars – The Exhibition geweest, in Tour & Taxis. Want Ian zegt dat Star Wars cool is. Ik ben zelf geen echte fan, heb de meeste films zelfs niet gezien. Al bij al leek de tentoonstelling me goed, maar sober. Opvallend wel hoe Ian vooral gefascineerd blijkt door de grote slechterik van dienst, Darth Vader.

De Snowspeeder die je o.a. ziet op deze foto’s heb ik in Lego!

One thought on “Want Star Wars is ‘cool’…

  1. Het was grappig om de foto’s van de Starwars expedetie te zien. Wij hebben ongeveer dezelfde. Wij zijn vrij snel na de opening geweest. Want zowel Jolan als ikzelf waren niet meer te houden. Ik vond het een toffe tentoonstelling, maar met alle poeha die werd voor gemaakt had ik het me toch professioneler voorgesteld. We bleven toch een beetje op onze honger zitten. De kaarten helemaal in het begin waren wel tof om de verschillende planeten en sterren te situeren. Het zou tof geweest zijn als ze een boek hadden gehad over de tentoonstelling met dat erin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.