Weekendje Kamperen in Ambleteuse

Omdat onze oudste zoon zijn eerste tentenkamp achter de rug had met de scouts kregen wij de kriebels om nog eens te gaan kamperen met het gezin. Dat was verleden week. De weerberichten waren gunstig. Dus wij vertrokken zaterdag laatstleden naar Ambleteuse in Frankrijk. Ambleuteuse is een dorpje in het westen van Frankrijk bij het Kanaal.

Onze aankomst verliep niet helemaal onopgemerkt omdat een busje butaangas, bij een nochtans correct uitgevoerde vervangingsoperatie door mezelf, spontaan vuur vatte :-( Onze attente Belgische buurman gaf ons in alle kalmte een natte doek en het vuur was daarna zo weer uit. Mijn armen zijn enkel geschroeid, en mijn armhaar is dus wat gekortwiekt.

Maar verder verliep alles zalig. Lekker krapjes zitten aan de picknicktafel, en zondag een prachtige dag aan zee. De zee kwam nochtans erg snel op na onze aankomst, maar daar werden we netjes voor gewaarschuwd door een zeewachter. Zondagavond hadden we een erg geslaagde mini-barbecue. De kindjes lagen 2 dagen laat in ‘bed’ (slaapzak/tent).

Maandag sloten we af met een bezoekje aan Cap Gris Nez en Cap Blanc Nez. En toen zat het er weeral op. Het was G E W E L D I G !

Mosaic Camping in Ambleteuse

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.