Lentepoetsballonkunst(enaar)

Van AOp 27 april 2013 was het weer lentepoets in de Antwerpse wijken ondersteund door Opsinjoren van de stad. Vooraleer wij onze straten en straatkanten aanpakten, organiseerde ons Weegbree-buurtcomité eerst echter een brunch. Gelukkig genoeg was het mooi weer, dus konden we lekker in openlucht zitten.

Daarnaast was ook een ballonkunstenaar voorzien om de kinderen te entertainen, Wouter. En, wow, we waren onder de indruk. Iedereen kent de klassieke clown annex ballonknutselaar die een zwaard maakt, of een hoed, of een hondje van ballonnen. Maar Wouter maakte er net wat meer werk van.

Voor onze kleine zus Nienke maakte hij een evenbeeld en voor broer Jente een kabouter Kwebbel. Grote broer Ian vroeg een draak, een ‘uitdaging’ die Wouter heel ernstig nam, zoals je kan zien. Hij transformeerde Ian zowaar helemaal in een draak van ballonnen.

Nienke BallonnenevenbeeldJente BallonnenkwebbelIan Ballonnendraak

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.