Posted on 2 Comments

Jaaroverzicht (door Winnie-de-Poeh)

Alhoewel een jaar uit 12 maanden bestaat, maak je het niet noodzakelijk in 12 maanden. Mijn jaarkalender van Winnie-de-Poeh ging eerst van  januari tot juni, dan naar juli, augustus, september, oktober en november om tot en met december een volledig jaar te vormen:

Borduurwerk Pooh (Volledig Jaar)

Jaja, de kreten van bewondering moeten niet onderdrukt worden…

2 thoughts on “Jaaroverzicht (door Winnie-de-Poeh)

 1. Beste Gunther,
  Ik ben zelf bijna klaar met dit borduurwerk. Nu heb ik alleen december gekopieerd en ben ik het origineel en de kopie kwijt geraakt. Is het mogelijk dat ik van u (tegen vergoeding) een kopie van december kan krijgen?
  Ik hoop op een positieve reactie, ik baal er erg van dat ik het werk niet kan afmaken.
  met vriendelijke groet,
  Lisa

 2. ziet er heel mooi uit, prachtig gedaan

  Mvg Sarah

Leave a Reply