Posted on 1 Comment

De geboorte van een tragedie

Hij wil trouwen. Zij wil trouwen. Hij wil geen trouwfeest. Zij wil geen trouwfeest. Dus spelen ze. Een voorschot op het leven. Open Huwelijk (van Dario Fo). Logisch toch? De geboorte van een tragedie.

Hij kent mij (nog). Ik ken hem (nog). Hij vindt mij (terug). Ik noem hem (terug) ‘Marc’. Hij noemt mij ook (opnieuw) mij. Na 15 jaar het leven. Logisch toch? De geboorte van een tragedie.

Cie ParalaxHij en mij blij. Hij en mij (nog) in taal. En muziek. Theater. _kunst. En dergelijk. Hij met zij. Mij ook met (andere) zij. Zijn mij en zij Ullizee. Hij en zij zijn Cie. Paralax.

Kan niet wachten tot zien. Een tragedie? Geboren 1872.

1 thought on “De geboorte van een tragedie

 1. G,

  Dat is vriendelijk…
  We zijn volop bezig aan update van de site (naar de stijl van de nieuwe productie, online eind augustus) en wachten in spanning af op antwoorden van de zaal (Arsenaal?), technieker, regisseur (Eva De Mulder of Theo Hijzen) en stuk (Untergangblues van Händke of Dozen van Sierens)
  Begin september dan, hopelijk gerustgesteld, naar Vaucluse met de fiets…
  Daarna terug afspreken?

  Groet, M.

Leave a Reply