Posted on 1 Comment

Ketnet Pop (2009)

Awel, omdat we zo genoten hadden van de vorige editie kochten we dit jaar opnieuw kaarten voor Ketnet Pop (2009) in de Zuiderkroon.

Vandaag om 14u was het zover. En, amai, de jonge garde had het weer goed voor mekaar. Zingen, dansen, entertainen, presenteren. Branie, lef, beweging, samenzang, duetten en zo meer (en soms allemaal tegelijkertijd, wat veel moeilijker is dan het klinkt). Met de geweldige Ketnet Band natuurlijk. Anderhalf uur keitof entertainment.

ketnet-pop-2009

ketnet-pop-2009-de-hitsEn een coole mix aan songs! Ik heb onthouden: eigen liedjes, waaronder Junior Eurosongs (zelfs ‘Knallen’, een all-time classic voor Ian), een meiden-medley (stukje ‘back to the eighties’ zelfs), een Clouseau-medley, Kaiser Chiefs, Milk Inc. (incl. “ik wil die handen zien”), Guust (Ian’s favoriet) die zich zo verdomd alleen voelt.

Ketnet Pop 2009 -LiveDus ook de CD ineens aangeschaft. Ah ja.

1 thought on “Ketnet Pop (2009)

  1. ketnet is cool

Leave a Reply