Posted on Leave a comment

In ‘t zicht, maar onbemind

axl-peleman-in-t-gezichtBij het inladen van In ‘t Gezicht, de nieve van Axl Peleman, kon onzen aaiTunes de titelkes niet vinden.

En op zoene moment besefte toch weer dat diene gast echt wel een beetje extra aandacht verdient.

Omdat hij zelf zoe’ne schat is, maar (vooral) voor zen pareltjes van luisterliedjes, met een giga-assortiment aan door emzelf gespeelde instrumenten en overgoten met zijn zalig sappig Antwaarps. Met op tijd en stond een goede cover, de geschikte medezangeressen, zoals daar zijn die rosse van Kzoveel en de immer beminnelijke Eva De Roovere, en deelname van nog ander gezellig volk, type Wim Opbrouck.

axl-peleman-dagget-wet1Hemels zwevend tussen nederpop en kleinkunst, zoals mister teddybeer het al voordeed op zijn vorige, Dagget Wet (“dat je het weet” voor de anderstaligen). En de cover daarop, Pa, krijgt hier een waardig vervolg in Als Je Wint. Dus, gebruikt a hersens, en koopt die plôtjes.

Leave a Reply