Gestapelde intenties (lees::boeken)

Eerder heb ik al eens bekend dat ik koop. En dat dit tot een weldadige overdaad aan boeken leidt. Maar sinds het schooljaar is losgebarsten, heeft er zich, bovenop deze chronische overgroei van blijvende aard, ook een meer accute opeenstapeling van leeswerk voorgedaan:

Een gedeeltelijke oorzaak is dat ik zelf nog zoveel wil uitspuien, waarbij: het hypothetische voornemen om voor den arbeid elke dag 1 deliverable te k*kken, uitwerking en beschrijving van mijn persoonlijke expertise in Scrum en andere schrijfsels -van eerder literaire aard-.

En dan ga ik het toch weer niet kunnen laten om op de boekenbeurs enkele werkjes aan te schaffen. Ik denk al jaren aan (het verzamelde) Het Beleg Van Laken van Walter Van den Broeck, ben erg geïnteresseerd in de nieuwe Grunberg (Mijn Oom), wil toch ook naar Dinsdagland met Dimitri Verhulst (remember godverdoms bericht), heb weet van Duivels van Dostojevski (alles van gelezen in mijn verre jeugd), in een sjieke uitgave van Athenaeum-Polak & Van Gennep (heb al verscheidene andere titels van de reeks).

En, awel, op de tijd dat ik dit bericht heb gemaakt, had ik ook weeral zòveel andere dingen kunnen doen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.