De nieuwe Eva

Ze is zacht, en soms wat minder zacht; ze jaagt en wordt gejaagd; ze geeft hem als een ware femme fatale de illusie van macht, alsof zij de prooi zou zijn. Voel het in Anoniem (wie is daarin eigenlijke de sterkste?). En ze brengt prachtige singles uit (De Jager, Orpheus), net zoals al haar muziek gehuld in bijzondere instrumentaties, klanken en arrangementen.

Voor u zich verder verliest in adamskostuum-achtige hallucinaties zal ik maar snel toegeven dat ik de nieuwe Eva De Roovere bedoel, Over & Weer. Een zalige schijf van een straffe madam die, toegegeven, de presence en de looks heeft, maar vooral haar muziek is pragtig toch.

Ach ja, soms kunnen we er niet om heen (want “Dat Mag Niet”).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.